Work From Home – Retail Partner

Freelance Full time @Mix Digital Entertainment in Accountant Email Job

Job Detail

  • Job ID 185
  • Offered Salary 19000
  • Career Level Others
  • Experience Fresh
  • Gender Male
  • Industry Finance
  • Qualifications Degree Bachelor

Job Description

Job Timings
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday

Interview Timings
11:00 AM – 4:00 PM | Monday to Saturday

Job Address
Work From Home/Work From Office

Job Description
Salary Range :
Rs. 19000 – Rs. 52000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Karol Bagh

Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Currently We Are Hiring For Retail Partner/Senior Retail Partner/Chief Retail Partner.Job Fuction – Team Management(Recruitment,Activation And Development) Job Location – Work From Home/Office.Benifites – (Fixed+Variable) + Pf+Medical Benefits+Others(Irda Exam Fee 585/-). This job is 100% remote.

More info about Work From Home – Retail Partner Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company Ltd will provide a salary in the range of 19000 INR to 52000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company Ltd expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Required skills

Other jobs you may like